top of page

VELUX är partner under Open House Stockholm 2024


Vi är stolta att presentera VELUX som ny partner för Open House Stockholm 2024! Med fokus på hur dagsljus kan förvandla byggnader bidrar VELUX till en hållbar och hälsosam miljö.

 

Genom att öppna upp och berätta om sina unika projekt inspireras allmänheten till hur smarta och innovativa lösningar kan förbättra både trivsel och välbefinnande i stadens byggnader.


Så vad planerar de att visa upp under festivalhelgen?

 

“Det är första året som VELUX är med som partner för Open House Stockholm och vi är så glada för att vara med i en så fin och viktig festival.

 

I över 80 år har VELUX hjälpt människor att förvandla utrymmen med hjälp av dagsljus och frisk luft via takfönster. Genom att skapa ljusare, hälsosammare och mer hållbara platser att bo och arbeta i möjliggör vi en bättre vardag för människor runt om i världen. Vi är verkligen stolta att kunna visa upp en våning under festivalen för allmänheten som visar precis detta.

 

Fastigheten som upprättades av arkitekt S.Kjellberg mellan 1923-1925 har fått ljusinsläpp via takfönster för ett härligt ljus samt sund inomhusmiljö. Våningen visas lördagen den 5 oktober på Eriksbergsgatan 16. Välkomna!”

Audingas Sumskas

Arkitekt, VELUX Svenska AB


- Vi på Open House Stockholm välkomnar varmt VELUX och ser fram emot ett spännande samarbete som bidrar till att belysa stadens arkitektoniska möjligheter, säger Joanna Messmer, projektchef för Open House Stockholm.

 

Besök Open House Stockholm

Vill du uppleva mötet mellan stockholmarnas kulturarv och dess invånare? Besök Open House Stockholm den 4–6 oktober och ta del av unika möjligheter att utforska stadens gömda skatter. Missa inte chansen att uppleva festivalen där det gamla möter det nya, och där varje byggnad har en historia att berätta!



 

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page