top of page

Hufvudstaden är partner under Open House Stockholm 2024

Hufvudstaden är parter till Open House Stockholm 2024 och kommer visa Skandiateatern

Vi är stolta att presentera Hufvudstaden som en av våra partners för Open House Stockholm 2024. Det är väldigt roligt att Hufvudstaden även i år är en del av festivalen, och vi ser fram emot att tillsammans öppna dörrarna till några av Stockholms mest ikoniska byggnader


Men vad planerar de att visa upp under festivalhelgen?

Vi är glada att presentera vår unika fastighet, det Warodellska huset, på Drottningggatan 82 och en visning av Stockholms mest kända klassiska biograf; Skandiateatern.


Biografen som invigdes den 19 september 1923 är formgiven av arkitekt Gunnar Asplund och räknas idag till en av de vackraste i Stockholm och är en av de få kvarvarande singelbiograferna. 


Varmt välkommen,

Anders Nordenberg, förvaltningschef väst Stockholm

Hufvudstadens logotyp



- Att ha Hufvudstaden som partner till Open House Stockholm 2024 stärker vårt gemensamma mål att öppna upp stadens arkitektur och historia för alla. Vi ser fram emot deras unika bidrag till årets festival, säger Joanna Messmer, projektchef för Open House Stockholm.


Bli en del av festivalen

Gör som Hufvudstaden och bli en del av festivalen 4-6 oktober! Bjud in allmänheten till öppet hus i byggnader, guidade visningar, stadsvandringar, föreläsningar eller andra aktiviteter.




  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page